Londji, Joguines de creació

Cardboard ChessA Londji fem  joguines,  sovint parlem de Londji com una  fusió d’ imaginació, creativitat i ganes de jugar.

La nostra vocació  és fer joguines que agradin, en primer lloc i per descomptat als més petits de la casa, però també als pares de la criatura. De cop ens tornem a veure, 20 ó 30 anys després, de quatre grapes al terra del menjador jugant a pirates o  muntant puzzles de cartró i el que és més important revivint aquelles sensacions que semblava que ja havien passat a l’oblit.

A Londji cuidem l’estètica de les nostres joguines,  una vessant que molt sovint s’ha menystingut, i els donem la dignitat que considerem es mereixen.

Des d’aquest bloc anirem comentant temes que ens semblin interessants tant relacionats amb Londji i nous projectes, com d’altres relacionats amb el món de les joguines, el disseny o de la cultura en general.

Sr. Londji

Acerca de Mr. Londji

Londji’s toys are a fusion of creativity, imagination and desire to play. Poetic games, of well cared design, 100 % playable. For children from 3 to 103 years old.
Esta entrada ha sido publicada en Joguines de creació y etiquetada como , , , , . Guarda el enlace permanente.